Sohbet Girişi
Fener bahçe’nin Kasımpaşa’yı 3-0 yendiği maçta iki gol atan Mame Thiam, bunun mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Thiam, Fenerbahçe Televizyonu’na yaptığı açıklamada, “Gol attığım için fazla mutluyum. Yüzde yüz performansınızı takım olarak ortaya koyduğunuzda golleri buluyorsunuz. 3 puan ise benim için daha büyük mutluluk.” dedi.
Takımın mücadelesini golle taçlandırdığını anlatan Thiam, “Şu Anda Alanyaspor ile evimizde oynayacağız. Bir ay içinde fazla fazla maçımız olacak. Yoğun bir periyot olacak. Umuyorum ki galibiyetlere devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Sakatlıkların yanı sıra yeni müşteri corona virüsü vakalarına karşın takım olarak iyi mücadele verdiklerini kaydeden Thiam, “Aile gibiyiz. Zorluklara rağmen her şekilde çalışıyoruz. Bu çaba bizlere ilerleyen zamanlarda asistan olacak.” değerlendirmesinde bulundu.
Taraftarları fazla özlediklerini vurgulayan Thiam, “Umuyorum ki bu süreç çok süratli şekilde sona erer ve taraftarlarımız da baştan geri dönüp bizlere destek olmaya devam eder. Onlar bizim için 12. adam. Görmek istediğim şey attığım gollerden daha sonra onların kutlama yapmaları ve mutluluk yaşamalarıdır.” diyerek sözlerini tamamladı.
sizlere www.mynetsohbeti.com farkıyla sunulmuştur
Yazar: admin
Görüntüleme: 128 defa
Kategori: Mynet Spor
Yayınlanma Tarihi: 05 Ocak 2021
Türkiye'nin en iyi radyosunu sende hemen dinle.