Sohbet Girişi
Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “İyi bir hava yakaladık. Kalan 3 maçımızdan puanlarla ayrılmamız gerekiyor” dedi.
Rıza Çalımbay, takımın gidişatı ve birincil yarının kalan maçları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Çalımbay, Süper Lig’de İttifak Holding Konyaspor maçı ile birlikte çıkış yakaladıklarını belirterek, “Bu maçla birlikte hem iyi oynuyoruz keza de iyi puanlar alıyoruz. Bunların içinde yalnızca Beşiktaş maçı istediğimiz gibi gitmedi. Diğer maçlardan puan aldık. Son iki maçımızda 2-1 öndeyken son dakikalarda gol yedik lakin hepsinde de mükemmel oynadık. Gaziantep Futbol Kulübü aleyhinde da birincil 10 dakika dıştan çok iyi oynayarak iyi bir galibiyet aldık. Fazla pozitif pozisyonumuz vardı. O maç son paslarda biraz daha uyarı etseydik daha farklı bitebilirdi. İyi bir hava yakaladık. Kalan 3 maçımızdan mükemmel puanlarla ayrılmamız gerekiyor” diye konuştu.
“FAZLA İYİ UĞRAŞ ETMEMİZ GEREKİYOR”
Yarın Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Adana Demirspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Çalımbay, “Adana Demirspor iyi bazı. Trabzonspor’u elediler. Haftada 3 maç yapacağız. Keza kupa maçına keza de Başakşehir maçına çok iyi hazırlanmamız gerekiyor. Başakşehir’i biliyoruz. uğraş ederek puan ya da puanlarla dönmeye çalışacağız. Devre arası birkaç tane takviye yapabilirsek daha iyi ve alternatifli kadromuz olacak” diye konuştu.
Ziraat Türkiye Kupası’na da siklet verdiklerini kaydeden Çalımbay, şunları söyledi:
“Beklentisi olan ve fazla oynayamayan arkadaşlarımız var. Onlara şans belirlemek istiyoruz fakat bu maçları en iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor. Bu turu geçersek çok az takım kalıyor. Onun için mutlaka kendi sahamızda oynayacağımız maçı kazanmamız gerekiyor. Karşımızdaki iyi bazı ve dinlendiler. Kendi sahamızda kazanmaktan diğer bir şey düşünmüyoruz. İnşallah onu da bitireceğiz.”
sizlere www.mynetsohbeti.com farkıyla sunulmuştur.
Geveze Sohbet – Trend Sohbet – Balim Sohbet – Hilal Sohbet – Mynet Sohbet – Mobil Sohbet
Yazar: admin
Görüntüleme: 13 defa
Kategori: Mynet Spor
Yayınlanma Tarihi: 11 Ocak 2021
Türkiye'nin en iyi radyosunu sende hemen dinle.