Sergen Yalçın gözden çıkarttı! Beşiktaş’ta 3 ayrılık

Sergen Yalçın gözden çıkarttı! Beşiktaş’ta 3 ayrılık

Sergen Yalçın gözden çıkarttı! Beşiktaş’ta 3 ayrılık

Süper Lig’in dev kulüplerinden Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın ile birlikte uçuşa geçti. Son 7 maçında 6 başarı bölge siyah-beyazlılar, zirveye çıktı.

Sezon başı transfer dönemini rakiplerine göre iyi geçiremeyen Kartal, sezona da fena başlamasına rağmen son zamanlardaki performansıyla zirveye tutundu.

3 yıllık üstünlük hasretine bitirmek isteyen Beşiktaş, gözünü ara aktarma dönemine çevirdi.

Beşiktaş Yönetimi, teknik direktör Sergen Yalçın’ın talebiyle kadro dışı bırakılan futbolculardan Jeremain Lens, Nicolas Isimat-Mirin ve Douglas ile yollarını dağıtmak için harekete geçti.

Siyah beyazlılar, ligin ilk yarısı için TFF’ye bildirilen listeye alınmayan üç futbolcuyla görüşerek ocak ayında takımdan ayrılmalarını istedi.

4 OYUNCUYA 2.7 MİLYON EURO ÖDENDİ

Sözleşmeleri Haziran 2022’de sona erecek bu oyunculardan Isimat-Mirin’le Yeni Malatyaspor, Hatayspor ve Kayserispor’un, Douglas’la da Denizlispor’un ilgilendiği bildirildi.

Yıllık 2.2 milyon Euro’luk garanti ücreti sebebiyle Türkiye’den bir takımla anlaşma ihtimali düşük olan Lens ise, kalan ücretinin bir bölümünün ödenmesi halinde ayrılabileceğini bildirdi.

Beşiktaş, bu oyunculara talip olan kulüplerden kiralama ya da bonservis bedeli istek etmeyecek. Kadro dışı olan diğer ad Boyd ise ikinci yarıda A takıma dönecek.

Hürriyet’in haberine kadar bundan başka Beşiktaş’ın, kadro dışı bıraktığı 4 oyuncuya birincil yarıda 2.7 milyon Euro ödediği belirtildi.

sizlere www.mynetsohbeti.com farkıyla sunulmuştur


Yazar: admin

Görüntüleme: 122 defa

Kategori: Mynet Spor

Yayınlanma Tarihi: 03 Ocak 2021

Cevap bırakın

radyo dinle Türkiye'nin en iyi radyosunu sende hemen dinle.

Ses 50
Zurna Sohbet Mynet Sohbet Geveze Sohbet Sohbet Chat