Sohbet Girişi
Müsabaka ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan şöyle konuştu:
“Savunmada bir pozisyon verdik ve maç 1-1 sona erdi. Ankara derbisine yakışan bir maç oldu. Maçı hakkettiğimizi düşünüyorum. 1-0 dan sonradan 2’inci golü bulsak maçı rahatlıkla kazanabilecektik. Her iki camiayı da kutluyorum. Maçın hakemlerini de tebrik ediyorum yönetimlerinden dolayı”
Transfer yapıp yapmayacakları hakkında da konuşan Kaplan, “Alttan gelen bir jenerasyonumuz var lakin ikinci bölge, savunma kısaca 4 oyuncuya ihtiyacımız var. Lig uzun bir maraton, kadroyu geniş yetişmek lazım. Yapılan testlerde istemediğimiz sonuçlar oluyor. Dediğim gibi 3-4 aktarma yapmalıyız” diye konuştu.
Ankaragücü cephesi
Müsabakanın arkasından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda yer alan Ankaragücü’nde teknik sorumluluk sahibi Mustafa Dalcı, şunları söyledi:
“Fiilen bu maçı fazla istiyorduk. Oyuncularımızla hafta her tarafında maça iyi hazırlandığımızı düşünüyoruz. Sevindirici olan geriden gelip en fena bir puan da olsa hanemize yazmak bizim için bir nebze sevindirici alt fakat. Bir kimlik kazandık. Bir oyun anlayışımız var. Artık sahada kaybetmeyi hazmetmeyen bir kişilik olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda tabi oysa ilerleyen sürece daha belirli adımlarla ilerleyeceğimiz açıkça görünüyor. Hafta baştan başa maça önemli anlamda iyi hazırlanmıştık. İyi tahlil etmiştik. Bir öz devamlı kusur bulan yapacak olursak, maçın birincil yarısı 10 – 15 dakika fena başlamamız. Ola Ki o aralar azıcık bıkkınlık ve zorluklar yaşadık. Kayda Değer olan o negatif durumu, artı şekle getiren bir karakterin sahada olması. Oyuncularımın göstermiş olduğu bu gayretten, bu mücadeleden nedeniyle onları candan tebrik ediyorum. Puan puandır diye düşünüyorum çünkü konum itibariyle alacağımız her puan lig sonunda mutlaka kıymetini ve değerini o süre daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.
GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ
sizlere www.mynetsohbeti.com farkıyla sunulmuştur
Yazar: admin
Görüntüleme: 171 defa
Kategori: Mynet Spor
Yayınlanma Tarihi: 20 Aralık 2020
Türkiye'nin en iyi radyosunu sende hemen dinle.