Jandarma kurduğu özel ekiple muhtar cinayetini aydınlattı

Jandarma kurduğu özel ekiple muhtar cinayetini aydınlattı

Jandarma kurduğu özel ekiple muhtar cinayetini aydınlattı

31 Mayıs 2019 tarihinde ilçeye ast Büyükerikli köyü muhtarı Nurettin Akay, evinin bahçesinde kimliliği belirsiz birey ya da kişiler göre vuruldu. Ağır yaralanan Akay, durum yerinde hayatını kaybederken, cinayete karışan zanlı ve zanlılar olay yerinden kaçtı.

Jandarma özel takım kurdu

Cinayetin arkasında İskilip Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma dahilinde İl J.K.lığınca oluşturulan özel ekipler Uğurludağ, Çorum ve Ankara’da cinayete karışan şahıs ya da şahısların yakalanması için alıştırma başlattı.
Özel ekibin yaptığı teknik analizler ve detaylı araştırmalar sonucu Ü.A. Uğurludağ ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.
İskilip Cumhuriyet Başsavcılığınca ifadesinin alınmasından daha sonra hakkında düzenlenen soruşturma evrakıyla birlikte adli makamlara sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muhammed Muttalip Yalçın
 

sizlere www.mynetsohbeti.com farkıyla sunulmuştur


Yazar: admin

Görüntüleme: 126 defa

Kategori: Mynet Haber

Yayınlanma Tarihi: 28 Aralık 2020

Cevap bırakın

radyo dinle Türkiye'nin en iyi radyosunu sende hemen dinle.

Ses 50
Zurna Sohbet Mynet Sohbet Geveze Sohbet Sohbet Chat