Sohbet Girişi
Fenerbahçe ve Alanyaspor ligin 16. haftasında karşısında karşıya gelirken, uğraş sarı lacivertlilerin 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.
Fenerbahçe, maç sonrası puanını 32’ye çıkartarak lider Beşiktaş’ın 2 puan gerisinde 2. sırada kendine yer buldu. Alanyaspor ise 30 puanla 4 sırada yer aldı.
Maç sonrası Fenerbahçe’nin %29, Alanyaspor’un %71’lik topa sahip olma oranı göze çarparken, Akdeniz temsilcisinin teknik direktörü Çağdaş Atan, konu ile ilgili konuştu.
Atan, verdiği demeçte, “Fenerbahçe koskocoman bir camia. Fakat ben birazcık daha oyun bekliyordum. 5 büyük ligde topu rakibe vererek şampiyon olan takım sayısı azdır.” ifadelerini kullandı.
Erol Bulut ise Çağdaş Atan’ın bu sözlerine, “defalarca topa sahip olarak maç kazanamazsınız. Yalnızca skora baksın.” demeciyle karşılık verdi.
MAÇ SONRASI TRANSFER DETAYI
ÖTE YANDAN Fenerbahçe – Alanyaspor maçı sonrası sürpriz bir transfer detayı ortaya çıktı.
Bilindiği üzere Fenerbahçeli Ozan Tufan için şu sıralar transfer komitesi 2 İngiliz kulübü ile görüşmelerini sürdürüyor.
bununla birlikte Ozan Tufan ve Alanyasporlu Berkan İsmail Kutlu için 2 İtalyan kulübünün devrede olduğu açıklama edildi.
MAÇI İZLEDİLER
ÖTE YANDAN bu iki İtalyan kulübünün Fenerbahçe – Alanyaspor mücadelesini canlı takip ettiği ve Ozan Tufan ile Berkan İsmail Kutlu için özel rapor hazırladığı kaydedildi.
Ozan Tufan karşılaşmada 90 dakika sahada kalırken, Berkan İsmail Kutlu, 11’de başladığı mücadelenin 82. dakikası dakikasına yerini Mustafa Pektemek’e bıraktı.
sizlere www.mynetsohbeti.com farkıyla sunulmuştur.
Geveze Sohbet – Trend Sohbet – Balım Sohbet – Hilal Sohbet – Mynet Sohbet – Mobil Sohbet
Yazar: admin
Görüntüleme: 143 defa
Kategori: Mynet Spor
Yayınlanma Tarihi: 08 Ocak 2021
Türkiye'nin en iyi radyosunu sende hemen dinle.