İçişleri Bakanlığı: ‘Toplam 148 terörist etkisiz hale getirildi’

İçişleri Bakanlığı: ‘Toplam 148 terörist etkisiz hale getirildi’

İçişleri Bakanlığı: 'Toplam 148 terörist etkisiz hale getirildi'

İçişleri Bakanlığı, kış üslenmesini gerçekleştiremeyen ve hareket kabiliyeti daralan, ülke içerisinde iletişimi ortadan kalkan bölücü terör örgütünün, bu kabiliyetini yeniden kazanmasını alıkoymak ve yurt içindeki terörist varlığını ayrıntılarıyla bitirmeye karşın olarak başlatılan “YILDIRIM-17 BESTA” operasyonunun devam ettiğini kaydetti.

Bakanlık, bahse konu operasyonda, Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 3 bin 251 personelin devir aldığı bilgisini paylaştı.
Söz konusu operasyonlara ilişkin yapılan açıklamada, yurt içinde terörün iyice ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Yıldırım Operasyonları zarfında bugüne değin toplam 148 teröristin etkisiz hale getirildiği, 77 işbirlikçinin yakalandığı, 571 mağara, sığınak ve deponun tahrip edildiği, keza fazla sayıda silah-mühimmat, yiyecek ve yaşam malzemesinin ele geçirildiği ifade edildi.

İlker Turak
 

sizlere www.mynetsohbeti.com farkıyla sunulmuştur


Yazar: admin

Görüntüleme: 143 defa

Kategori: Mynet Haber

Yayınlanma Tarihi: 27 Aralık 2020

Cevap bırakın

radyo dinle Türkiye'nin en iyi radyosunu sende hemen dinle.

Ses 50
Zurna Sohbet Mynet Sohbet Geveze Sohbet Sohbet Chat