Sohbet Girişi
Alanyaspor’un Gaziantep’e yenilmesiyle bu sezon ilk defa bir haftayı lider kapatan Galatasaray, son dönemde yaşanan sakalık, rahatsızlık gibi sebeplerle birçok maçında kadro bile kurmakta zorlanmıştı.
Ancak bu olumsuzluklara rağmen bir performans gösteren sarı kırmızılılar yıldız oyuncularından mahrum çıktığı karşılaşmalarda topladıkları puanlarla zirveye çıkmayı başardı.
Karagümrük mağlubiyeti sonrası sarı kırmızılı oyuncular kendi aralarında bir görüşme yapıp fena sonucun sorumluluğunu üstlerine almışlardı.
TERİM’DEN DÖNÜŞ YOLUNDA TEŞEKKÜR
Türkiye’nin haberine tarafından, son iki maçına kenarda Fatih Terim olmadan meydana çıkan Cimbom’u kamçılayan durum da gerçekte deneyimli hocanın aldığı canice oldu.
Tabloyu değiştirmek için kenetlenen oyuncular önce Göztepe arkasından da Trabzonspor galibiyetlerini Terim’e hediye etti.
“BU PERFORMANSIN DEVAMINI İSTİYORUM”
Trabzon dönüşünde oyuncularını bir bir tebrik eden Fatih Öğretmen “Bu performansın devamını istiyorum. G.Saray’ın yeri defalarca zirvedir. Önemli olan şimdi yok, ligin sonunda puan cetvelinin en üzerinde yer almaktır. Bunu başaracağız, biliyorum” ifadeleriyle teşekkür etti.
sizlere www.mynetsohbeti.com farkıyla sunulmuştur
Yazar: admin
Görüntüleme: 116 defa
Kategori: Mynet Spor
Yayınlanma Tarihi: 28 Aralık 2020
Türkiye'nin en iyi radyosunu sende hemen dinle.