Fenerbahçe’ye Kasımpaşa maçı öncesi 5 müjde pat diye!

Fenerbahçe’ye Kasımpaşa maçı öncesi 5 müjde pat diye!

Fenerbahçe'ye Kasımpaşa maçı öncesi 5 müjde pat diye!

Süper Lig’de Başakşehir’i öbür mağlup ederek kötü gidişata son veren Fenerbahçe’de gözler 16. haftadaki Kasımpaşa maçına çevrildi.

Ligde 15. haftayı ‘BAY’ geçecek olan sarı-lacivertliler, 4 Ocak’ta oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Erol Bulut yönetiminde gerçekleştirilen idman; ısınma, şiddet, dayanıklılık ve çabukluk çalışmalarıyla başlarken, dar alanda pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman çift kale maçla tamamlandı.

5 YILDIZ ÇALIŞMALARA BAŞLADI
Fenerbahçe’ye 5 isimden ise müjdeli haber geldi. Sarı-lacivertli kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, Samatta, Lemos, Tolga Ciğerci ve Valencia’nın antrenmanın tamamında, Perotti’nin ise idmanın birincil bölümünde takımla çalıştığı belirtildi.

NOVAK VE THIAM YER ALMADI!
Fenerbahçe’de öte taraftan hafif ağrıları yer alan Novak ile Thiam’ın ise antrenmanda yer almadığı açıklama edildi.

sırası gelmişken antrenmanın peşinde Lemos’un doğun günü kutlandı. Tebrikleri kabul eden 25 yaşındaki stoper, bu jestten nedeniyle da takım arkadaşlarına ve teknik heyete teşekkür etti.

sizlere www.mynetsohbeti.com farkıyla sunulmuştur


Yazar: admin

Görüntüleme: 114 defa

Kategori: Mynet Spor

Yayınlanma Tarihi: 28 Aralık 2020

Cevap bırakın

radyo dinle Türkiye'nin en iyi radyosunu sende hemen dinle.

Ses 50
Zurna Sohbet Mynet Sohbet Geveze Sohbet Sohbet Chat