Beşiktaş kondisyon ve taktik çalıştı

Beşiktaş kondisyon ve taktik çalıştı

Beşiktaş kondisyon ve taktik çalıştı

Beşiktaş, Süper Lig’in 18. haftasında A.Hatayspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu sabahleyin BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla sürdürdü.

Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve strateji çalışmasıydı. Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas, 5’e 2, bakımlı alanda oyun ve kontrol pas çalışmaları yapıldı. İdman, uygulanan strateji programı sonrası yapılan kanat-orta-şut çalışması ile tamamlandı.

Siyah-beyazlılar, Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın saat 12.00’de oluşturacağı çalışmayla tamamlayacak ve saat 16.00’da özel uçakla Hatay’a giderek kampa girecek.

Beşktaş’tan sürpriz transfer! G.Saray’ın eski golcüsü geliyor

Cevap bırakın

radyo dinle Türkiye'nin en iyi radyosunu sende hemen dinle.

Ses 50
Zurna Sohbet Mynet Sohbet Geveze Sohbet Sohbet Chat